Bánhegyi Dani vagyok

Kutyatréner Budapesten

Segítek megoldani a kutyáddal lévő problémáidat!

Egyéni tréningek

Az egyéni tréningek segítségével csak veled és kutyáddal foglalkozom!

Online konzultációk

Néha nem tudjuk hogyan álljunk egy problémához. A konzultáció segíteht!

Legyen jó a kapcsolatod kutyáddal

Legyen önfeledt a kapcsolatod kutyáddal

A kutyatartás óriási felelősség, rengeteg teendő vár ránk kutyatulajdonosként. A legjobb szándék mellett is viszont előfordul, hogy a kapcsoltunk kutyánkkal elcsúszik. Ennek köszönhetően viselkedési problémákat tapasztalhatunk. Egy kutyatréner segít megtalálni, hogy hol vannak a hibák a kutyáddal való kommunikációban!

Számíthatsz a segítségemre

Egyéni problémák kezelése

Kapcsolatépítés

Kommunikáció megtanítása közted és kutyád között

Bizalom felépítése

Konzultáció

Első lépésként egy online konzultáció során megismerjük egymást.

Kapcsolat felmérése

A konzultáció során felmérjük a problémákat és megismerjük a jelenlegi kapcsolatotokat.

Stratégia kialakítása

Egy probléma megoldása soha nem egy alkalom – megalkotjuk a stratégiát, ahogyan a problémát meg tudjuk szüntetni.

Foglalkozások elkezédse

Nincs más hátra, mint elkezdeni a foglalkozásokat. A befektett munka meghozza majd a sikert!

Kutyatréner szolgáltatások árak

Kutyatréner árak Budapesten és Pest megyében

Kutyatréner áraink az alábbiak szerint alakulnak:


Állapotfelmérés

kutyatréner online konzultáció

Az első lépés minden esetben egy állapotfelmérés. Kb. 1 órás online beszélgetésre kell számítanod, amely során az életmódotokkal kapcsolat kérdéseket fogok feltenni. A legfontosabb az őszinteség! Csak azokon a problémákon tudok segíteni, amelyek kiderülnek.

Az állapotfelmérés ára: 5.500 Ft

Az állapotfelmérés díja jóváírása kerül, amennyiben tovább dolgozunk közösen.


Konzultáció

kutyatréner árak

A konzultációk során már konkrét problémákról beszélünk. Próbáljuk megismerni a viselkedés okát, kiváltó tényezőit és megoldásait. Konkrét tanácsokat kapsz, hogy milyen irányba indulj el. A konzultáció 1 órás, amely online történik. Konzultáció esetén nem feltétel a Budapest vagy Pest megyei cím. Érdemes legalább 2-3 alkalommal beszélnünk, hogy a fejlemények alapján jó irányba induljunk tovább.

Konzultáció ára: 6.500 Ft

A konzultáció díja jóváírása kerül, amennyiben tovább dolgozunk közösen.

Egyéni, személyes kutyatréning

egyéni kutyatréner árak budapest

Az egyéni órák során elkezdjük felmérni a probléma eredetét, meghatározzuk a feladatlistát és elkezdünk dolgozni a probléma konkrét megoldásán. Az első egyéni órát otthonodban szoktam javasolni, aztán pedig külső helyszínen, amely Dél-Pesten, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Tököl térségében történik.

Az egyéni  kutyatréning óra díjaa: 8.000 Ft (kiszállási díj nincs)
Amennyiben más helyszínen vagy végig otthonodban szeretnéd a képzést, akkor a kiszállási díjról külön egyeztetünk.

Rólam

Bánhegyi Dani vagyok, kutyatréner Budapesten és Pest megyében.

Kutyás életemet Nyafival kezdtem, aki elképesztő nehézségek elé állított. Hamar felkellett nőnöm a feladathoz. A hibás kommunikáció és levezetés hiánya miatt hamar komoly viselkedési problémáink lettek. Kapcsolatunkat a konkrét agresszióból hoztam vissza, azóta pedig  békés, boldog életet.

Kutyarehabilitációs trénerként és a Csepel-Szigeti kutyasuli oktató csapatában magamat is folyamatosan képzem.

Azt gondolom, hogy sokan nem azért nem adják meg a kutyának amire szüksége van mert nem akarják, hanem azért, mert nem tudják pontosan mire van szüksége és ezt hogyan adja meg neki.

A kutyával való kommunikáció sok szempontból más, mint az emberek között és néhány, visszatérő következetlen lépésünknek következményei lehetnek.

Azt is gondolom, hogy kutyánk azért van, hogy családunkban boldogságot hozzon. Ehhez azonban fel kell tudnunk állítani a szabályokat és kereteket, amelyekre neked és a kutyának is szüksége van.

Az egyéni kutya tréningek és konzultációk segítségével kiegyensúlyozott kapcsolatod lehet újra kutyáddal!

Kutyatréner Budapesten és Pest megyében

A kutyázás rengeteg munka, de a befektetett energia kifizetődik!

Egy kutyával foglalkozni rengeteg idő és energia. Tévhit, hogy a kutyának mindössze napi két sétára van szüksége a boldogságához. Ha pedig nem kommunikálunk tisztán kutyánkkal és nem adjuk meg neki a megfelelő minőségű és mennyiségű mozgatást és agyi fárasztást, akkor viselkedés problémák léphetnek fel.

Gyakran ismételt kérdések a helyes kutyatartással kapcsolatban

Mire van szüksége a kutyának?

A kutyának számos szükséglete van. Az alap szükségletein kívül, mint evés vagy az ivás számos egyéb területen kell biztosítanunk kutyánknak a kibontakozást. Az, hogy pontosan mire van szüksége számos tényező befolyásolja: fajtája, kora stb.

Minden kutyának ugyanarra van szüksége?

Nem! A kutyázás attól szép, hogy minden kutya más és más, ahogy mi emberek is. Ahhoz, hogy megtudd mire van szüksége a kutyádnak hosszú idő és energia. Azonban, ha sikerül megtalálni, akkor boldogan élhettek együtt!

Lakásban vagy kertben tartsuk a kutyákat?

Ez főként fajájától függ. Egyes kutyák tudnak alkalmazkodni mindkét életmódhoz, viszont van, ahol szükségünk van egy kertre ahhoz, hogy kiskutyánk boldog legyen!

Kellenek szabályok a kutyáknak?

A kutya szereti szabályokat. Ezek adnak keretet az életének, így érzik magukat biztonságban. A gazdi feladata, hogy olyan szabályokat állítson fel, amelyek neki és a kutyának is jók, valamint következetesen be is tudja tartani őket.

Nagy felelősség kutyát tartani?

Határozottan. Egyes kutyafajtáknál akár 10-15 évre is elkötelezzük magunkat. A mi felelősségünk az egészsége!

Legyen harmonikus kapcsolatod kutyáddal

Ha maradt volna benned kérdés ugorj a gyakran ismételt kérdések részhez!

Gyakran ismételt kérdések az egyéni kutyatréninngel kapcsolatosan

Mi történik az állapotfelmérésen?

Az állapotfelmérés célja, hogy megismerjelek Titeket. A kérdések az életmódotokra és együttélésetekre vonatkozik. Ezek az információk erős háttért adnak nekem majd arra, hogy az első online konzultáción vagy személyes találkozón a megfelelő irányba kezdjünk el elindulni.

Mi történik az online konzultáción?

Online konzultáció során egy-egy konkrét problémát veszünk végig, amelyekkel küzdötök. A kutyázásban minden problémára több megoldás van, így kutyatrénerként segítek Nektek meghatározni, hogy merre induljatok. A következő konzultáción pedig az eredmények alapján meghatározzuk merre induljunk tovább.

Mi történik a személyes, egyéni tréningen?

A személyes egyéni tréningen együtt kezdünk el dolgozni 1-1 problémán. Mivel a problémák 99%-a ekkor derül ki, így ez a leghatékonyabb. Ekkor látjuk meg leginkább, hogy hol csúsznak el köztetek a dolgok és mit kellene máshogy csinálni.

Hol zajlik a személyes tréning?

A személyes tréning Dél-Pesten, Halásztelek, Szigetszentmiklós és Tököl térségében történik. Lehetőség van máshova is kimenni, ebben az esteben kiszállási díjat számolok fel, amelynek mértéke a helyszín távolságától függ.

Milyen problémákban tudok segíteni?

Számos különböző problémában tudok segíteni:

– A kutya húzza a pórázt

– Nem figyel rád

– Nem tudod visszahívni

– Nem tudod együttműködésre bírni

Na és persze még sok más. Minden gazdi-kutya páros egyéni, így 1-1 problémát nem lehet általánosságban leírni. Mindig a teljes kapcsolaton kell dolgoznunk. Keress bizalommal bármilyen probléma esetén!

Mennyibe kerülnek a foglalkozások?

A foglalkozások díja az alábbiak szerint alakul:

Állapotfelmérés: 5.500 Ft (A konzultáció díja jóvírásra kerül, amennyiben közösen tovább dolgozunk)

Konzultáció: 6.500 Ft

Egyéni foglalkozás: 8.000 Ft

Mivel kell készülnöm 1-1 foglalkozásra?

Az állapotfelmérésre semmivel.

Az online konzultációkra mindig megbeszéljük, hogy mi a “házi feladat” a következő órára.

Személyes találkozó esetén pedig rád, egy éhes kutyára, jutifalatra, pórázra lesz szükség. Természetesen ettől, ha eltérnénk ettől azt úgyis egyeztetjük a találkozó előtt.

Tudok rosszat csinálni ezeken a foglalkozásokon?

A kutyatréningek célja, hogy azt lássuk hogyan kezeled jelenleg a kutyádat. Amennyiben erről torz képet kapok (tehát éppen próbálod kedvesebben, durvábban vagy bárhogy máshogy kezelni, mitn a hétköznapokban), akkor kevésbé hatékonyan tudok segíteni. Előttem nincs mit szégyelni, azért vagyunk itt, hogy fejlődjünk. Tehát az őszinteség a legnagyobb előny a kutyatréningek során.

Hány alkalomra lesz szükség?

Az alkalmak száma attól függ, hogy mennyi energiát teszel a munkába. Az 1 óra, amit közösen töltünk a közös munka legkisebb része. Amennyiben a hetekben folyamatosan foglalkozol a problémákkal, akkor gyorsabban jutsz el a megoldásig. Azonban 1-1 megoldás keresés közben számtalan elakadás is történhet, új problémák merülhetnek fel. Ez egy normális jelenség és útközben kezelnünk kell.